Traduceri autorizate germana-romana,romana-germana, germana-engleza sau in alte variante lingvistice!

“Deutsch Übersetzung”

Pentru traduceri de limba germana in romana (sau in alta limba) apelati cu incredere la biroul nostru de traduceri,  unde lucreza unii dintre cei mai buni traducatori autorizati de germana, specializati in domeniul tehnic, juridic, medical sau IT.

Experienta practica de peste 20 ani in traduceri ofera garantia calitatii si acuratetii traducerilor indiferent de domeniul cerut sau de gradul de dificultate. Albion Traduceri Autorizate va pune la dispozitie si servicii de interpretariat germana consecutiv si simultan pentru delegatii, intalniri sau convorbiri telefonice de afaceri, precum si pentru activitati comerciale.

Cum procedati atunci cand aveti nevoie de traducerea autorizata a unor documente germana-romana sau romana-germana? Traducerile autorizate in si din limba germana poarta dovada autenticitatii lor, respectiv semnatura si stampila traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei. Limba germana este una dintre cele mai utilizate si cautate limbi dar din pacate exista un numar foarte mic de traducatori capabili de traduceri calitative.

De fiecare data cand ati avut nevoie ca documentele dvs sa fie traduse in limba germana ati intampinat dificultati? S-a intamplat sa se strecoare greseli in traducere sau sa nu va fie predata la timp lucrarea? 

Pentru traducatorii autorizati de germana cu care colaboram, fiecare material este un prilej de a-si dovedi capacitatea si profesionalismul. Colaboratorii nostri reusesc sa reflecte intocmai continutul documentului original si sa asigure o satisfactie maxima!

Apelati cu incredere la biroul de traduceri autorizate Albion din Bucuresti  pentru servicii de traducere din limba germana in  numeroase limbi de circulatie internationala. 

Va garantam aportul unor profesionisti, cu vasta experienta in traduceri autorizate si cu un vocabular dezvoltat.

In majoritatea cazurilor,  trebuie sa solicitati o traducere legalizata (autentificarea de catre notar a semnaturii traducatorului autorizat).

Obtinerea unei traduceri legalizate la biroul nostru de traduceri nu implica eforturi suplimentare deoarece noi efectuam acest serviciu in locul dvs. Tot ce trebuie sa faceti este  sa ne predati documentul spre a fi tradus.

Pentru multe autoritati, o traducere legalizata nu este suficienta, fiind necesara apostilarea documentelor. Apostilarea este un proces de supralegalizare a documentului, acesta fiind recunoscut oficial prin lege de catre statele semnatare ale Conventiei de la Haga. Germania face parte din aceste state, motiv pentru care apostilarea majoritatii documentelor de germana este o conditie esentiala. Apeland la biroul de traduceri autorizate Albion, beneficiati  de servicii de apostilare pentru documentele dumneavoastra.

Variante de combinatii lingvistice pentru traduceri

 • Germana-romana
 • Germana-engleza
 • Germana-olandeza
 • Germana-slovaca
 • Germana-maghiara
 • Germana-franceza

 

 • Romana-germana
 • Engleza-germana
 • Olandeza-germana
 • Slovaca-germana
 • Maghiara-germana
 • Franceza-germana

Despre limba germana

Limba germana apartine grupului vestic al limbilor germanice, si este limba materna pentru populatia Germaniei, Austriei, Elvetiei, Belgiei, etc. Pana in 1990 a fost si una dintre limbile oficiale ale Namibiei (alaturi de afrikaans si engleza, din 1990 este limba nationala).

Dialectele limbii germane sunt divizate in 3 grupuri:

 • Germana de sus (Oberdeutsch) se imparte in 3 grupuri, la randul lor subdivizate in graiuri: francon, austro-bavarez, suebo-alemanic.
 • Germana mijlocie (Mitteldeutsch) se imparte in 2 grupuri: germana mijlocie occidentala si cea orientala.
 • Germana de jos se divizeaza la randul ei in 2 ramuri: saxona inferioara si francona inferioara. Unii lingvisti considera germana de jos a fi o limba distincta nu doar un dialect.

Compania Albion ofera din 1991 servicii de traducere auotirzate si interpretariat in cele mai variate combinatii lingvistice. In tot acest timp, am capatat experienta necesara pentru a oferi traduceri de calitate indiferent de domeniu, pastrandu-ne astfel clientii multumiti.

Legalizare notariala, traduceri autorizate, servicii de interpretariat? …..Nimic mai simplu…Biroul de traduceri Albion (sector 1,Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr26) este mereu la dispozitia dumneavoastra!