Colaboratorii nostri sunt traducatori autorizati de limba araba cu o bogata experienta si exigenta pentru propria munca. Apeland la serviciile Albion traduceri, aveti garantia materialelor traduse in/din limba araba in mod corect, in scurt timp si fara a se modifica intelesul acestora:

 • traducerile sunt revizuite de nativi in limba araba
 • documentele dvs sunt tratate cu maxima confidentialitate, in conformitate cu standardele UE
 • efectuam traduceri in/ din limba araba in regim de urgenta pentru toate domeniile de interes ale vietii de zi cu zi (juridic, comercial, financiar, medical,etc)
 • traducatorii nostri autorizati au acces permanent la informatii  care le permit perfectionare continua   

Traduceri Juridice de limba araba

Pentru traduceri de limba araba in domeniul juridic, apelati cu incredere la serviciile noastre!

Traducere juridica este traducerea unor texte in domeniul dreptului. Traducerea juridica nu este o sarcina simpla, intrucat o greseala de traducere a unui pasaj dintr-un contract, de exemplu ar putea duce la procese indelungate si dificile.
Cand se traduce un text juridic, trebuie avute in vedere mai multe aspecte: traducerea termenilor de specialitate si al continutului in general astfel incat sa reflecte in mod juridic textul sursa si sa poate fi citit de catre cineva care este familiarizat cu limba si domeniul in cauza.

Cele mai multe forme de documente juridice prevad definirea drepturilor si obligatiilor pentru anumite persoane. Este esential sa se asigure corespondenta exacta a acestor elemente din textul-sursa si in traducere.

Traducatorii de texte juridice pentru limba araba, consulta dictionare de drept, in special cele bilingve; insa unele dintre aceste dictionare sunt de proasta calitate si utilizarea lor poate duce la greseala de traducere. Aici intervine insa pregatirea, experienta si atentia la detalii a traducatorilor de araba cu care Albion colaboreaza, garantandu-va rezultate ireprosabile.

Traduceri medicale de limba araba

Ca sa intelegem importanta calitatii si corectitudinii traducerilor in domeniul medical, trebuie sa ne gandim ce s-ar intampla daca ar exista greseli in retete, tratamente, diagnostice, instructiuni medicamente, s.a.

Astfel de traduceri cer foarte  multa atentie, precizie si o mare responsabilitate pentru cei care activeaza in domeniu. Tocmai de aceea, traducatorii autorizati de specialtitate pentru limba araba, medicii sau inginerii in bio-medicina cu care colaboreaza firma de traduceri Albion detin o bogata experienta, fiind in permanenta legatura cu schimbarile si noutatile acestui sector.

Traduceri tehnice de limba araba

Traducerile tehnice sunt acel tip de traduceri specializate a textelor care se refera la domeniul stiintific, sau cu un caracter informativ tehnic (manuale, ghiduri de utilizare, etc). Acest tip de traduceri necesita un nivel ridicat de cunostinte si stapanirea terminologiei relevante si a conventiilor in domeniu.

Apelati cu incredere la firma de traduceri Albion (Str Putul lui Zamfir nr 26, sector 1) pentru orice tip de document in/din limba araba:

 • Traduceri pentru prospecte tehnice si pentru manuale de utilizare a aparaturii electronice si electrocasnice (masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere, etc)
 • Traduceri medicale araba– tratamente cardiologie: boli cardiace, coronariene, tratamente de reducere a accidentelor vasculare
 • Traduceri documente de identitate, pasapoarte in/din araba
 • Serviciu optimizare pentru traducerea paginilor din/in araba prin reformularea textului astfel incat sa isi mentina densitatea optima a cuvintelor cheie dorite
 • Traduceri financiare bilanturi, contracte, corespondenta de afaceri
 • Traduceri brosuri, certificate de origine a marfurilor, traducere descrieri produse si servicii, etc.

 

Biroul de traduceri araba Albion

Colaboratorii nostri sunt traducatori autorizati de limba araba cu o bogata experienta si exigenta pentru propria munca. Apeland la serviciile Albion traduceri, aveti garantia materialelor traduse in/din limba araba in mod corect, in scurt timp si fara a se modifica intelesul acestora:

 • traducerile sunt revizuite de nativi in limba araba
 • documentele dvs sunt tratate cu maxima confidentialitate, in conformitate cu standardele UE
 • efectuam traduceri in/ din limba araba in regim de urgenta pentru toate domeniile de interes ale vietii de zi cu zi (juridic, comercial, financiar, medical,etc)
 • traducatorii nostri autorizati de araba au acces permanent la informatii  care le permit o perfectionare continua