Traduceri din domeniul IT.

  • Traducere pagini web in diverse combinatii lingvistice, indiferent de gradul de dificultate
  • Traducere si optimizare indicatori importanti (meta_keywords, meta_description, additional_meta)
  • Serviciu optimizare pentru traducerea paginilor, prin reformularea textului astfel incat sa isi mentina densitatea optima a cuvintelor cheie dorite
  • Traducere alerte web ( pop-up, meta tag)
  • Traducere si editare text cuprins in imagini de tip PSD, JPG, BMP
  • Traducere help  in orice cod sursa ( HTML, CSS, PHP, MySQL, etc)
  • Traducere texte bannere, pop-up windows
  • Oferim optimizarea traducerii cuvintelor cheie pentru Search Engine Optimization (SEO), imbunatatind activitatea de marketing
  • Traducere instructiuni de utilizare pentru echipamente PC (traducere placa video, mouse, tastatura, boxe, hard disk-uri externe, imprimante, camera web, etc)

Domeniul IT este cu siguranta supus celor mai multe schimbari. Pentru ca acest lucru sa nu afecteze modul de functionare al activitatii companiilor este nevoie de suport de specialitate care sa tina pasul cu toate noutatile.

Managamentul IT este un mix de componente construit sa imbunatateasca eficienta si profitabilitatea companiei. Marimea si obiectivele firmei determina gradul de nevoie si dependenta fata de solutiile de IT management. In relatie cu acest aspect se afla necesitatea existentei unor specialisti in domeniu, care sa efectueze traduceri de calitate fara sa schimbe cu nimic intelesul si continutul termenilor dedicati.

Constientizand aceste lucruri, documentele vor fi traduse de catre profesionisti in IT, avand competente lingvistice si tehnice riguros testate pentru a va garanta calitate si corectitudine.

Avem experienta specifica in traducerea manualelor de instructiuni pentru placi de baza (incepand cu modelele anilor 90, pe arhitectura 80×86 si pana la ultimele generatii din 2022). Am tradus instructiuni pentru module de memorie, de la SIMM-uri de 1MB si pana la ultimele generatii de memorii, DDR4 si DDR5. Am realizat traducer pentru manuale de placi video, de la primele modele ISA din anii ’90, cu memorii de 256KB si pana la cele actuale, seriile NVIDIA RTX 3060,3070, 3090 si 3090TI, respectiv AMD RX 6XXX.

Experienta noastra cuprinde si traduceri ample pentru utlizarea de imprimante matriciale, termice, laser, plottere si multifunctionale de birou, laser sau inkjet.