Tipuri de traduceri de rusa efectuate de Albion:

Traduceri medicale de limba rusa

Traducerile dumneavoastra sunt realizate numai de care traducatori autorizati, cu experienta in domeniu. Cunoasterea unei limbi straine nu este o conditie suficienta.  Realizam traduceri medicale pentru:

  • biostatistica
  • cardiologie
  • stomatologie
  • (rezultante) endoscopie
  • ortopedie
  • toxicologie, etc

confidentialitatea materialelor trimise de dumneavoastra este garantata contractual; toate documentele sunt pastrate in conformitate cu standardele UE de confidentialitate.

Traducatorii de limba rusa specializati in domeniul medical au acces permanent la surse de informare si de perfectionare, oferind garantia calitatii si a unui limbaj adecvat.

Astfel, in cei 20 de ani de activitate, biroul de traduceri de limba rusa Albion ( adresa :Str Putul lui Zamfir nr 26 sector 1, Bucuresti) am oferit serviciile noastre catorva mii de clienti.

Traduceri juridice in/din limba rusa

Evolutia comertului international a crescut cererea pentru traducerile juridice. Acestea necesita cunostinte de specialitate si experienta. Formularile utilizate sunt  precise si traducerile nu pot avea nici o ambiguitate. Realizarea unor traduceri gresite in domeniul juridic  poate genera efecte adverse in lant, intarzieri nejustificate si costuri semnificative pentru partile implicate.

Fie ca aveti nevoie de traducerea unui contract, a unei somatii sau plangeri, la Albion traduceri autorizate rusa primiti garanatia ca traducerea este in sarcina celor mai buni traducatori din domeniu !

Traducatorii nostri de limba rusa detin cunostinte solide : terminologie juridica, cunostinte de drept comun si cunoasterea sistemelor juridice de drept civil care sunt utilizate in intreaga lume. Acestia inteleg cultura locala precum si sistemele juridice si sensul clauzelor utilizate, astfel garatandu-va o traducere fidela,indiferent de gradul de dificultate.

Traduceri tehnice de rusa-romana si romana-rusa

Cum industria tehnologiei reprezinta un sector dinamic de piata, a devenit foarte important pentru toate companiile sa isi diversifice baza de clienti. Traducatorii  nostri de limba rusa au cunostintele necesare pentru a realiza lucrari de calitate, respectand termenele de livrare convenite.

Pentru traduceri in/din limba rusa:

Apelati chiar acum la biroul de traduceri Albion pentru documentele dvs juridice, comerciale, financiare sau medicale. Colaboram numai cu traducatori autorizati de limba rusa, a caror experienta si cunostinte ii ajuta sa efectueze traduceri corecte, de calitate in timp foarte scurt. Aveti nevoie de un interpret de limba rusa pentru o intalnire de afaceri? Traducatorii nostri ofera si servicii de interpretariat la preturi competitive!

Apelati cu incredere la biroul nostru de traduceri de limba rusa Albion si veti gasi solutia care vi se potriveste!