Tipuri de traduceri realizate de catre Albion (juridice, medicale, comerciale, financiare)

Apelati cu incredere la firma de traduceri Albion pentru a traduce un document din spaniola in romana sau viceversa :

  • Traduceri autorizate pentru prospecte tehnice si manualele  de utilizare de aparatura electronica si electrocasnica (masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere, etc)
  • Traduceri medicale – tratamente cardiologie: pentru boli cardiace, coronariene, tratamente de reducere a accidentelor vasculare
  • Traduceri documente de identitate, pasapoarte
  • Serviciu optimizare pentru traducerea paginilor din/in spaniola prin reformularea textului astfel incat sa isi mentina densitatea optima a cuvintelor cheie dorite
  • Traduceri financiare bilanturi, contracte, corespondenta de afaceri
  • Traduceri brosuri, certificate de origine a marfurilor, traducere pentru descrieri de produse si servicii, etc.

Colaboratorii nostri sunt traducatori autorizati de limba spaniola, cu o bogata experienta si exigenta pentru propria munca. Apeland la serviciile Albion traduceri, aveti garantia materialelor traduse in/din limba spaniola in mod corect, in scurt timp si fara a se modifica intelesul acestora:

  • traducerile sunt revizuite de nativi ai limbii spaniole
  • documentele dvs sunt tratate cu maxima confidentialitate, in conformitate cu standardele UE
  • efectuam traduceri in/din limba spaniola in regim de urgenta pentru toate domeniile de interes  (juridic, comercial, financiar, medical,etc)
  • traducatorii nostri autorizati au acces in permanenta la informatii care le asigura o perfectionare continua                

Traducere de texte juridice din limba spaniola

Traducerea juridica este traducerea unor texte in domeniul dreptului. Traducerea documentelor juridice nu este o sarcina simpla, intrucat o greseala de traducere a unui pasaj dintr-un contract, de exemplu ar putea duce la procese indelungate si dificile.
Cand se traduce un text juridic, trebuie avute in vedere mai multe aspecte: traducerea termenilor de specialitate si al continutului in general astfel incat sa reflecte in mod juridic textul sursa si sa poate fi citit de catre cineva care este familiarizat cu limba si domeniul in cauza.

Cele mai multe dintre documentele juridice prevad definirea drepturilor si obligatiilor pentru anumite persoane. Este esential  sa se asigure corespondenta exacta a acestor elemente din textul-sursa si in traducere.

Traducatorii de texte juridice consulta dictionare de drept, in special cele bilingve; insa unele dintre aceste dictionare sunt de proasta calitate si utilizarea lor poate duce la greseala de traducere. Aici intervine insa pregatirea, experienta si atentia la detalii a  traducatorilor de spaniola cu care Albion colaboreaza, garantandu-va rezultate ireprosabile.

Traduceri autorizate din domeniul medical in/din limba spaniola

Ca sa intelegem importanta calitatii si corectitudinii traducerilor in domeniul medical, trebuie sa ne gandim ce s-ar intampla daca ar exista greseli in retete, tratamente, diagnostice, instructiunile, s.a.m.d.

Astfel de traduceri cer foarte  multa atentie, precizie si  responsabilitate pentru cei care le realizeaza. Tocmai de aceea, traducatorii autorizati de specialitate, medicii sau inginerii in bio-medicina cu care colaboreaza firma de traduceri Albion detin o bogata experienta, fiind in permanenta legatura cu schimbarile si noutatile acestui sector.

Traduceri tehnice din limba spaniola

Traducerile tehnice sunt  traduceri din domeniul stiintific sau care au caracter informativ tehnic (manuale, ghiduri de utilizare, etc). Acest tip de traduceri necesita un nivel ridicat de cunostinte, precum si stapanirea terminologiei relevante si a conventiilor in domeniu.

Biroul de traduceri spaniola Albion:

Apelati chiar acum la biroul de traduceri Albion pentru documentele dvs juridicecomercialefinanciare sau medicale. Colaboram numai cu traducatori autorizati de limba spaniola, a caror experienta si cunostinte ii ajuta sa efectueze traduceri corecte, de calitate in timp foarte scurt. Aveti nevoie de un interpret de spaniola pentru o intalnire de afaceri? Traducatorii nostri ofera si servicii de interpretariat la preturi competitive!

Apelati cu incredere la biroul nostru de traduceri de limba spaniola si veti gasi  solutia care vi se potriveste!