Tipuri de traduceri de limba turca realizate de catre Albion Traduceri:

Traduceri tehnice turca-romana si romana-turca

Traducerile tehnice necesita aptitudinile unui specialist in domeniu, astfel ca traducatorii de turca au la baza o pregatire solida in acest domeniu. Cunostintele tehnice ale traducatorilor Albion sunt dublate de cunostintele linvistice si de capacitatea de a exprima in scris cu exactitate mesajul textului original. Traducatorii de documente tehnice ai Albion combina expertiza in domeniu cu aptitudinile exceptionale de traducere, rezultatul fiind o traducere corecta si de calitate.

Traducatorii de limba turca si-au dovedit experienta in urmatoarele domenii:

  • constructii civile si industriale
  • electronica si electrotehnica
  • inginerie mecanica
  • materiale de constructie, etc

Traduceri medicale romana-turca si turca-romana

Prin intermediul biroului de traduceri autorizate de turca , beneficiati de traduceri pentru:

  • analize, certificate, prescriptii medicale
  • articole, documente de informare
  • ghiduri de utilizare a aparaturii medicale
  • echipament medical: manuale de instructiuni atat pentru medici cat si pentru pacienti
  • tratate, cursuri si alte materiale informative.

Pentru traduceri in/din limba turca:

Apelati chiar acum la biroul de traduceri Albion pentru documentele dvs juridice, comerciale, financiare sau medicale. Colaboram numai cu traducatori autorizati de limba turca, a caror experienta si cunostinte ii ajuta sa efectueze traduceri corecte, de calitate in timp foarte scurt. Aveti nevoie de un interpret de limba turca pentru o intalnire de afaceri? Traducatorii nostri ofera si servicii de interpretariat la preturi competitive!

Apelati cu incredere la biroul nostru de traduceri de limba turca Albion si veti gasi solutia care vi se potriveste!

Albion Traduceri acorda o atentie deosebita capitalului uman. Astfel, succesul se datoreaza capacitatii noastre de a alege cei mai buni colaboratori, traducatori autorizati de Ministerul Justitiei  cu o experienta considerabila in traducerea oricarui tip de text. Traducatorii nostri de limba turca sunt printre cei mai buni traducatori calificati cu responsabilitate, capabili sa respecte deadline-ul indiferent de volumul documentului sau de gradul de dificultate.