Traducatorii nostri sunt autorizati de catre Ministerul Justitiei si au experienta necesara pentru a traduce texte dificile intr-o maniera profesionista.

Apeland la serviciile Albion traduceri, aveti garantia ca materialele sunt traduse corect, intr-un timp si fara a se modifica intelesul acestora.

Mentionam ca la biroul nostru :

  • traducerile sunt revizuite de nativi in limba engleza .
  • documentele dvs sunt tratate cu maxima confidentialitate, in conformitate cu standardele UE.
  • realizam traduceri in sau din limba engleza in regim de urgenta pentru toate domeniile de interes (juridic, comercial, financiar, medical,etc)
  • traducatorii nostri autorizati au acces permanent la dictionare cu memorie electronica si la o baza de date comuna

Traduceri Juridice de limba engleza

Pentru traduceri de limba engleza in domeniul juridic, apelati cu incredere la serviciile noastre!

Traducerea juridica reprezinta traducerea unor texte in domeniul dreptului. Acest tip de traducere nu este o sarcina simpla intrucat o greseala de traducere a unui pasaj dintr-un contract, de exemplu ar putea duce la procese indelungate si dificile.

Cand se traduce un text juridic, trebuie avute in vedere mai multe aspecte: traducerea termenilor de specialitate si al continutului in general, astfel incat sa reflecte in mod corect intentia din textul sursa.

Cele mai multe forme de documente juridice prevad definirea drepturilor si obligatiilor pentru anumite persoane. Este esential sa se asigure corespondenta exacta a acestor elemente din textul-sursa si in traducere.

Traducatorii de texte juridice pentru limba engleza consulta dictionare de drept, in special cele bilingve; insa unele dintre aceste dictionare sunt de proasta calitate si utilizarea lor poate duce la anumite greseli de traducere si sensuri demonetizate. Aici intervine insa pregatirea, experienta si atentia la detalii a traducatorilor de engleza cu care Albion colaboreaza, garantandu-va rezultate ireprosabile.

Traduceri medicale de limba engleza

Ca sa intelegem importanta calitatii si corectitudinii traducerilor in domeniul medical, trebuie sa ne gandim ce s-ar intampla daca ar exista greseli in retete, tratamente, diagnostice, instructiuni medicamente, s.a.

Astfel de traduceri cer foarte  multa atentie, precizie si o mare responsabilitate pentru cei care activeaza in domeniu. Tocmai de aceea, traducatorii autorizati de specialitate pentru limba engleza, medici sau ingineri in bio-medicina cu care colaboreaza firma de traduceri Albion detin o bogata experienta, fiind in permanenta legatura cu schimbarile si noutatile din acest domeniu.

Traduceri tehnice in/din limba engleza

Traducerile tehnice sunt acel tip de traduceri specializate al unor texte care se refera la domeniul stiintific, sau care au caracter informativ tehnic (manuale, ghiduri de utilizare, etc). Acest tip de traduceri necesita un nivel ridicat de cunostinte si stapanirea terminologiei relevante si conventiilor in domeniu.

Apelati cu incredere la firma de traduceri de limba engleza Albion (Str Putul lui Zamfir nr 26, sector 1, Bucuresti) pentru orice tip de document in/din limba engleza:

  • Traduceri pentru prospecte tehnice si pentru manuale de utilizare aparatura electronica si electrocasnica (masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere, etc)
  • Traduceri medicale engleza– tratamente cardiologie: boli cardiace, coronariene, tratamente de reducere a accidentelor vasculare
  • Traduceri documente de identitate, pasapoarte in/din engleza
  • Serviciu optimizare pentru traducerea paginilor din/in engleza prin reformularea textului astfel incat sa isi mentina densitatea optima a cuvintelor cheie dorite
  • Traduceri financiare bilanturi, contracte, corespondenta de afaceri
  • Traduceri brosuri, certificate de origine a marfurilor, traducere descrieri pentru produse si servicii, etc.

Pentru traduceri in/din limba engleza

Apelati chiar acum la biroul de traduceri Albion pentru documentele dvs juridice, comerciale, financiare sau medicale in/din limba engleza. Colaboram numai cu traducatori autorizati de limba engleza, a caror experienta si cunostinte ii ajuta sa efectueze traduceri corecte, de calitate, si intr-un timp foarte scurt.

Cautati urgent un interpret autorizat de engleza pentru o intalnire de afaceri? Traducatorii nostri realizeaza servicii de interpretariat la preturi competitive!

Apelati cu incredere la biroul nostru de traduceri de limba engleza si veti gasi solutia perfecta!