Apelati cu incredere la firma de traduceri Albion pentru orice tip de document de limba franceza:

 • Traduceri autorizate pentru prospecte tehnice si manuale de utilizare ale aparaturii electronica si electrocasnica (masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere, etc)
 • Traduceri medicale – tratamente cardiologie: boli cardiace, coronariene, tratamente de reducere a accidentelor vasculare
 • Traduceri documente de identitate, pasapoarte
 • Serviciu optimizare pentru traducerea paginilor din/in franceza prin reformularea textului astfel incat sa isi mentina densitatea optima a cuvintelor cheie dorite
 • Traduceri financiare bilanturi, contracte, corespondenta de afaceri
 • Traducere brosuri, certificate de origine a marfurilor, traducere descrieri produse si servicii, etc.

Colaboratorii nostri sunt traducatori autorizati de limba franceza cu o bogata experienta si exigenta pentru propria munca. Apeland la serviciile Albion traduceri aveti garantia materialelor traduse in/din limba franceza in mod corect, in scurt timp si fara a se modifica intelesul acestora:

 • traducerile sunt revizuite de nativi in limba franceza
 • documentele dvs sunt tratate cu maxima confidentialitate, in conformitate cu standardele UE
 • efectuam traduceri in/din limba franceza in regim de urgenta pentru toate domeniile de interes ale vietii de zi cu zi (juridic, comercial, financiar, medical,etc)
 • traducatorii nostri autorizati au acces permanent la informatii  care le permit perfectionarea in toate domeniile

Traduceri juridice de limba franceza

Traducerea juridica este traducerea unor texte in domeniul dreptului. Traducerea juridica nu este o sarcina simpla, intrucat o greseala de traducere a unui pasaj dintr-un contract de exemplu, ar putea duce la procese indelungate si dificile.

Cand se traduce un text juridic, trebuie avute in vedere mai multe aspecte: traducerea termenilor de specialitate si al continutului in general astfel incat sa reflecte in mod juridic textul sursa si sa poate fi citit de catre cineva care este familiarizat cu limba si domeniul in cauza.

Cele mai multe forme de documente juridice prevad definirea drepturilor si obligatiilor pentru anumite persoane. Este esential sa se asigure corespondenta exacta a acestor elemente din textul-sursa si in traducere.

Traducatorii de texte juridice consulta dictionare de drept, in special cele bilingve. Acest lucru necesita multa grija, deoarece unele dintre aceste dictionare sunt de proasta calitate si utilizarea lor poate duce la greseala de traducere. Aici intervine insa pregatirea, experienta si atentia la detalii a  traducatorilor de franceza cu care Albion colaboreaza, garantandu-va rezultate ireprosabile.

Traduceri medicale in/din limba franceza

Ca sa intelegem importanta calitatii si corectitudinii traducerilor in domeniul medical, trebuie sa ne gandim ce s-ar intampla daca ar exista greseli in retete, tratamente, diagnostice, instructiuni pentru medicamente, s.a.

Astfel de traduceri cer foarte  multa atentie, precizie si  responsabilitate pentru cei care activeaza in domeniu. Tocmai de aceea, traducatorii autorizati de specialtitate, medicii sau inginerii in bio-medicina cu care colaboreaza firma de traduceri Albion detin o bogata experienta, fiind in permanenta legatura cu schimbarile si noutatile acestui sector.

Traduceri tehnice de limba franceza

Traducerile tehnice sunt acelea care se refera la domeniul stiintific, sau cu un caracter informativ concret (manuale, ghiduri de utilizare, etc). Acest tip de traduceri necesita un nivel adecvat de cunostinte,precum si cunoasterea terminologiei relevante si a conventiilor in domeniu.

Traduceri autorizate limba franceza:

Colaboratorii nostri sunt traducatori autorizati de limba franceza cu o bogata experienta si exigenta pentru propria munca. Apeland la serviciile Albion traduceri, aveti garantia materialelor traduse in/din limba franceza in mod corect, in scurt timp si fara a se modifica intelesul acestora:

 • traducerile sunt revizuite de nativi in limba franceza
 • documentele dvs sunt tratate cu maxima confidentialitate, in conformitate cu standardele UE
 • efectuam traduceri in/ din limba franceza in regim de urgenta pentru toate domeniile de interes ale vietii de zi cu zi (juridic, comercial, financiar, medical,etc)
 • traducatorii nostri autorizati de franceza au acces permanent la informatii  care le permit o perfectionare continua