Tipuri de traduceri efectuate de Albion Traduceri in/din limba portugheza:

Traduceri medicale portugheza-romana sau romana-portugheza

Serviciul de traducere in sau din limba portugheza pentru documentele medicale este unul dintre domeniile in care ne-am specializat.

Lucrand cu diverse tipuri de acte medicale , am dobandit experinta si incredere pentru a realiza astfel de traduceri dificile.

Pentru traducerile de portugheza mentinem regula stricta de a utiliza intotdeauna traducatori autorizati, si cu experienta.

Experienta noastra in traducerile medicale portugheza-romana si romana-portugheza acopera urmatoarele domenii (fara a se limita insa la acestea):

  • Studii clinice si de cercetare
  • Instructiuni de utilizare a echipamentelor de lucru atat pentru personalul medical, cat si pentru pacienti
  • Ambalaje, etichete medicamente
  • Prescriptii (retete) medicale pentru calatorii in Portugalia
  • Editoriale si comunicate de presa
  • Situatii medicale ale pacientilor
  • Chestionare medicale,etc

Traduceri din domeniul financiar de limba portugheza

Albion Traduceri va ofera servicii de traducere standare din portugheza pentru documentele dumneavoastra financiare. Astfel de traduceri sunt destul de complexe, intrucat se cere atat respectarea legislatiei si a standardelor prevazute de tara tinta, cat si transmiterea mesajului potrivit. Tocmai de aceea, folosim numai traducatori cu un “background” financiar-contabil solid.

Toti traducatorii nostri de limba portugheza au acces la uneltele software necesare pentru  a se documenta in permanenta si pentru a fi la curent cu schimbarile inerente oricarei limbi moderne.

Traduceri tehnice in/din limba portugheza:

Biroul nostru de traduceri portugheza-romana si romana portugheza va ofera solutii precise si eficiente, indiferent de cerintele solicitate de dumneavoastra sau de dificultatea materialului tehnic pe care il aveti de tradus.

Chiar si o singura greseala poate face ca traducerea dvs de limba portugheza sa nu fie inteleasa ;  exista posibilitatea, deloc de neglijat, ca terminologia utilizata eronat sa produca confuzii si greseli in utilizarea aparaturii tehnice. O astfel de situatie conduce la pierderi materiale sau chiar la pierderi de vieti omenesti in anumite situatii (de exemplu in cazul utilizarii sau repararii gresite a ascensoarelor). De aceea, ne asiguram de suportul inginerilor pentru a fi siguri de traducerea corecta a materialelor dumneavoastra.

Realizam traduceri portugheza-romana pentru : tehnologia informatiei, inginerie, telecomunicatii, energie, manuale de utilizare, fisiere de ajutor,etc.

Pentru traduceri in/din limba portugheza:

Apelati chiar acum la biroul de traduceri Albion pentru documentele dvs juridicecomercialefinanciare sau medicale si nu numai. Colaboram numai cu traducatori autorizati de limba portugheza, a caror experienta si cunostinte ii ajuta sa efectueze traduceri corecte, de calitate in timp foarte scurt. Aveti nevoie de un interpret de portugheza pentru o intalnire de afaceri? Traducatorii nostri ofera si servicii de interpretariat la preturi competitive!

Apelati cu incredere la biroul nostru de traduceri de limba portugheza si veti gasi  solutia care vi se potriveste!