Traduceri portugheza-romana si romana-portugheza

Traduceri autorizate limba portugheza

Traducerea unui text nu presupune doar transpunerea cuvintelor din limba sursa in limba tinta, ci reprezinta un proces  complex care solicita in mod obligatoriu intelegerea sensului textului original si fidelitatea transpunerii in limba-destinatie.De aceea seriozitatea, flexibilitatea si acuratetea sunt calitatile de baza ale traducatorilor de limba portugheza. Majoritatea traducatorilor nostri sunt vorbitori nativi, fapt ce confera garantia unor traduceri de calitate, conforme cu documentul original.

Fiecare domeniu are particularitatile sale – si cand spunem asta ne referim in special la terminologia specifica -. Traducatorii nostri de limba portugheza au o experienta certificata de minim 5 ani in traduceri portugheza-romana si romana-portugheza.

Interpretariat autorizat de limba portugheza

Biroul de traduceri Albion va sta la dispozitie cu interpreti autorizati de limba portugheza pentru a va asista in cadrul unor institutii publice. In cazul in care una dintre parti este vorbitoare doar de limba portugheza, rolul interpretului este  sa se asigure ca toti participantii primesc toate informatiile in mod corect si reusesc sa obtina rezultate satisfacatoare. La Albion Traduceri Portugheza gasiti intotdeaunha un traducator de portugheza potrivit pentru dvs.

Traduceri legalizate portugheza-romana sau romana-portugheza

In anumite situatii, o traducere autorizata nu este suficienta si se poate solicita legalizarea acesteia. Acest lucru presupune ca notarul public sa certifice autenticitatea semnaturii traducatorului autorizat de limba portugheza.

Apostilarea traducerilor de limba portugheza

Apostilarea garanteaza recunoasterea oficiala,prin lege, a documentelor, respectiv a traducerilor. Tarile semnatare ale Conventiei de la Haga (din 5 octombrie  1961) printre care si Portugalia,  pot cere apostilarea anumitor documente traduse in limba portugheza. Fiecare tara isi apostileaza propriile documente, astfel incat doar traducerile din limba romana in limba portugheza pot fi apostilate. Apostila se aplica atat pe traducere cat si pe original (daca este cazul). Acest proces necesita timp si cunoasterea in amanunt a etapelor ce trebuie parcurse si a documentelor aferente. Albion Traduceri detine mijloacele necesare pentru a realiza toate aceste operatiouni pentru dumneavoastra intr-un timp foarte scurt!

Info utile:

Efectuam traduceri romana-portugheza si portugheza-romana si in regim de urgenta! Garantam rezultate de calitate la preturi accesibile.

Nu ezitati sa ne contactati pentru traduceri autorizate sau pentru interpretariat de limba portugheza! La Albion Traduceri gasiti intotdeauna solutia rapida si corecta.