Traduceri bulgara-romana sau romana bulgara :

Albion (Str Putul lui Zamfir nr 26, sector 1, Bucuresti) furnizeaza solutii profesioniste de traducere autorizata, legalizare si apostilare a documentelor de limba bulgara.

Tratam fiecare lucrare in mod personalizat, avand flexibilitate in fata fiecarei comenzi si identificand solutiile optime pentru fiecare solicitare in parte.

Traduceri juridice romana-bulgara si bulgara-romana

Traducatorii nostri de limba bulgara sunt pe deplin capabili sa ofere traduceri corecte si de calitate pentru orice tip de document juridic: certificate de nastere, de casatorie, de deces, contracte, cereri de brevet, testamente, samd.

Stim cat de important este sa aveti un document legal tradus corect. Acesta este motivul pentru care lucram doar cu traducatori cu experienta practica in domeniul juridic, precum si o baza solida, cuprinzatoare a termenilor si formularilor de specialitate.

In colaborare cu traducatorii autorizati de limba bulgara, Albion Traduceri reuseste de fiecare data sa realizeze traduceri complexe, devenind partenerul ideal !

Traduceri medicale bulgara-romana si romana-bulgara

Pentru Albion, traducerile in domeniul medical fac obiectul  unui numar foarte mare de cereri. Acest lucru se intampla datorita increderii pe care clientii nostri ne-o acorda si a profesionalismului de care dam dovada.

Cu o vasta experienta in traducerea documentelor medicale, traducatorii de bulgara ai Albion acorda o mare atentie detaliilor si utilizeaza de fiecare data in mod adecvat terminologia de specialitate. Pentru a realiza acest lucru Albion colaboreaza numai cu traducatori calificati cu o experienta considerabila in acest domeniu atat de delicat.

Traduceri financiare in si din limba bulgara

Experienta si contributia profesionistilor va garanteaza traduceri din domeniul finantelor corecte si de calitate.

Pentru a ne asigura ca fiecare client primeste servicii de traducere si interpretariat de cea mai buna calitate echipa noastra este formata din traducatori autorizati de limba bulgara, specializati in domeniul finantelor. Acestia au o pregatire solida si experienta  de lucru pe piata serviciilor financiare. Mai mult decat atat, traducatorii de bulgara au permanent acces la informatii si documentare pentru a se adapta cerintelor tot mai variate ale pietei.

 

Traduceri juridice in si din limba bulgara

Domeniul juridic este unul dintre cele mai importante sectoare in activitatea persoanelor fizice si a societatilor comerciale. Acuratetea, calitatea si utilizarea corecta a terminologiei sunt esentiale pentru traducerile de calitate.

Traduceri medicale limba bulgara

Pentru noi, traducerea documentelor medicale reprezinta o mare responsabilitate. Acordam o maxima  atentie tuturor materialelor pe care le avem de tradus, in special in cazul celor din aceasta sfera atat de delicata. Constientizam importanta unui diagnostic corect si de aceea incredintam documentele dvs specialistilor in traduceri medicale!