Veti gasi la biroul nostru traducatori autorizati de limba germana cu o bogata experienta

Apeland la serviciile noastre, aveti garantia ca materialele sunt traduse intr-un timp scurt si fara a se schimba sensul initial al acestora.

  • documentele dvs sunt tratate cu maxima confidentialitate,
  • efectuam traduceri in/ din limba germana in regim de urgenta pentru toate domeniile de interes ale vietii de zi cu zi (juridic, comercial, financiar, medical,etc)
  • traducatorii nostri autorizati au acces permanent la informatii care le permit sa se perfectioneze in permanenta. 

Traduceri autorizate juridice din limba germana

Pentru traduceri de limba germana din domeniul juridic, apelati cu incredere la serviciile noastre!

Traducerea textelor juridice nu reprezinta o sarcina simpla, intrucat o greseala de traducere a unui pasaj dintr-un contract, de exemplu, ar putea putea sa determine un verdict nedorit.

Cand traducem un text  juridic, trebuie sa tinem cont demai multe aspecte: traducerea termenilor de specialitate si al continutului in general astfel incat sa reflecte in mod just textul sursa si sa poate fi citit de catre cineva care este familiarizat cu limba si domeniul in cauza.

Cele mai multe forme de documente juridice prevad definirea drepturilor si obligatiilor pentru anumite persoane. Este esential sa se asigure corespondenta exacta a acestor elemente din textul-sursa si in traducere.

Traducatorii de texte juridice pentru limba germana, consulta dictionare de drept, in special cele bilingve; insa unele dintre aceste dictionare sunt de proasta calitate si utilizarea lor poate duce la greseala de traducere. Aici intervine insa pregatirea, experienta si atentia la detalii a traducatorilor de germana cu care Albion colaboreaza, garantandu-va rezultate ireprosabile.

Traduceri medicale de limba germana

Ca sa intelegem importanta calitatii si corectitudinii traducerilor in domeniul medical, trebuie sa ne gandim ce s-ar intampla daca ar exista greseli in retete, tratamente, diagnostice, instructiuni medicamente, s.a.

Astfel de traduceri cer foarte  multa atentie, precizie si o mare responsabilitate pentru cei care activeaza in domeniu. Tocmai de aceea, traducatorii autorizati de specialtitate pentru limba germana, medicii sau inginerii in bio-medicina cu care colaboreaza firma de traduceri Albion detin o bogata experienta, fiind in permanenta legatura cu schimbarile si noutatile acestui sector.

Traduceri tehnice de limba germana

Traducerile tehnice sunt acel tip de traduceri specializate a textelor care se refera la domeniul stiintific, sau cu un caracter informativ tehnic (manuale, ghiduri de utilizare, etc). Acest tip de traduceri legalizate necesita un nivel ridicat de cunostinte si stapanirea terminologiei relevante si a conventiilor din domeniu.

Apelati cu incredere la firma de traduceri Albion  pentru orice tip de document in/din limba germana:

  • Traduceri pentru prospecte tehnice si manuale de utilizare a aparaturii electronice si electrocasnice (masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere, etc)
  • Traduceri medicale germana– tratamente cardiologie: boli cardiace, coronariene, tratamente de reducere a accidentelor vasculare
  • Traduceri legalizate de documente de identitate, pasapoarte in/din germana
  • Serviciu optimizare pentru traducerea paginilor din/in germana prin reformularea textului astfel incat sa isi mentina densitatea optima a cuvintelor cheie dorite
  • Traduceri financiare bilanturi, contracte, corespondenta de afaceri
  • Traduceri legalizate brosuri, certificate de origine a marfurilor, traducere descrieri produse si servicii, etc.

Pentru traduceri in/din limba germana

Apelati chiar acum la biroul de traduceri Albion pentru documentele dvs juridice, comerciale, financiare sau medicale in/din limba germana. Colaboram numai cu traducatori autorizati de limba germana, a caror experienta si cunostinte ii ajuta sa efectueze traduceri corecte, de calitate in timp foarte scurt. Aveti nevoie de un interpret de germana pentru o intalnire de afaceri? Traducatorii nostri ofera si servicii de interpretariat la preturi competitive!

Apelati cu incredere la biroul nostru de traduceri de limba germana si veti gasi  solutia care vi se potriveste!