Apelati cu incredere la firma de traduceri Albion pentru a beneficia de servicii prompte si de calitate :

  • Traduceri autorizate pentru  prospecte tehnice si manuale de functionare: aparatura electronica si electrocasnice (masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere, etc)
  • Traduceri medicale din italiana – in special pentru tratamente de cardiologie: boli cardiace, coronariene, tratamente de reducere a accidentelor vasculare
  • Traduceri documente de identitate, pasapoarte de limba italiana
  • Serviciul de optimizare pentru traducerea paginilor din/in italiana prin reformularea textului astfel incat sa isi mentina densitatea optima a cuvintelor cheie dorite
  • Traduceri autorizate financiare bilanturi, contracte, corespondenta de afaceri
  • Traduceri brosuri, certificate de origine a marfurilor, traducere pentru descrieri ale produselor si serviciilor, etc.

Colaboratorii nostri sunt traducatori autorizati de limba italiana cu o bogata experienta si exigenta pentru propria munca. Apeland la serviciile Albion – traduceri autorizate – aveti garantia materialelor traduse in si din limba italiana intr-un timp scurt  si fara a schimba sensul dorit din textul original.

  • traducerile sunt revizuite de catre vorbitori nativi
  • documentele primite sunt tratate cu maxima confidentialitate
  • traduceri in/ din limba italiana in regim de urgenta din domeniile juridice, comerciale, financiare, medicale.
  • traducatorii nostri autorizati au acces permanent la informatii  care le permit o perfectionarea continua  

Traduceri juridice din si in limba italiana:

Traducerea juridica este traducerea unui text in domeniul dreptului. Traducerea juridica de italiana nu este o sarcina simpla, intrucat o greseala de traducere a unui pasaj dintr-un contract, de exemplu, ar putea duce la procese indelungate si dificile.

Cele mai multe forme de documente juridice prevad definirea drepturilor si obligatiilor pentru anumite persoane. Este esential sa se asigure corespondenta exacta a acestor elemente din textul-sursa si in traducere.

Traducatorii de texte juridice consulta dictionare de drept, in special cele bilingve, insa unele dintre aceste dictionare sunt de proasta calitate si utilizarea lor poate duce la greseli in traducere. Aici intervine insa pregatirea, experienta si atentia la detalii a  traducatorilor de italiana cu care Albion colaboreaza, garantandu-va rezultate ireprosabile.

Traduceri medicale

Ca sa intelegem importanta calitatii si corectitudinii traducerilor in domeniul medical, trebuie sa ne gandim ce s-ar intampla daca ar exista greseli in retete, tratamente, diagnostice, instructiuni pentru medicamente, s.a.

Astfel de traduceri cer foarte  multa atentie, precizie si o mare responsabilitate pentru traducatori. Tocmai de aceea, traducatorii autorizati de specialitate, medicii sau inginerii in bio-medicina cu care colaboreaza firma de traduceri Albion detin o bogata experienta, fiind in permanenta legatura cu schimbarile si noutatile acestui sector.

Traduceri tehnice Traducerile tehnice sunt in special cele domeniul stiintific, sau cu un caracter informativ tehnic (manuale, ghiduri de utilizare, etc). Acest tip de traduceri necesita un nivel ridicat de cunostinte si stapanirea terminologiei relevante si conventiilor in domeniu.

Pentru traduceri in/din limba italiana:

Apelati chiar acum la biroul de traduceri Albion pentru documentele dvs juridicecomercialefinanciare sau medicale. Colaboram numai cu traducatori autorizati de limba italiana, a caror experienta si cunostinte ii ajuta sa efectueze traduceri corecte, de calitate in timp foarte scurt. Aveti nevoie de un interpret de italiana pentru o intalnire de afaceri? Traducatorii nostri ofera si servicii de interpretariat la preturi competitive!

Apelati cu incredere la biroul nostru de traduceri de limba italiana si veti gasi  solutia care vi se potriveste!