Traduceri autorizate domeniul IT

Traduceri sector 1
Traduceri autorizate IT
http://www.traducerisector1.ro/traduceri-domeniul-it.html

© 2013 Traduceri sector 1
Home - Contact - Imprint

Afacerea in IT, doar pentru barbati?

 • Nu exista o reteta general valabila pentru conducerea unei afaceri in domeniul IT. Cu toate acestea, inteligenta, curajul si o viziune realista asupra rezultatelor pe care puteti sa le obtineti in cadrul oportunitatilor actuale sunt aspecte demne de luat in considerare.
 • Numarul femeilor de afaceri din Romania a inceput sa creasca in ultima vreme. Insa, spre deosebire de barbati, femeile tind sa se ataseze emotional de ideile de afaceri pe care le au si risca destul de mult pentru a le pune in practica.
 • Totusi ambitia le motiveaza, ajutandu-le sa simileze aspecte practice ale afacerii IT si sa gestioneze echipa aflata in subordine. Cu totii  stim ca orice domeniu implica riscuri dar si reusite, asadar ramane o decizie personala daca intram sau nu in lumea afacerilor…

Smart News for you!

Domeniul IT este un pilon de baza pentru orice companie, un domeniu in care nu si-a facut prezenta criza economica si unde salariile sunt mari. In concluzie, toata lumea castiga! Tocmai pentru ca suntem constienti de importanta acestei ramuri, propunem atentiei dvs. cele mai “inteligente stiri”. http://www.smartnews.ro/ va ofera ultimele noutati din domeniul Internet-software-multimedia si nu numai.

 Pentru traducatorii nostri traducerile din domeniul tehnologiei informatiei nu reprezinta un obstacol ci mai degraba o provocare. Apelati acum la biroul de traduceri  Albion (sector 1, Str Putul lui Zamfir nr 26, Bucuresti) si beneficiati de servicii profesioniste de traducere din domeniul IT la preturi competitive!

Tipuri de traduceri autorizate

Apelati la biroul de traduceri autorizate domeniul IT Albion pentru a beneficia de traducere si suport pentru site-urile dvs.:

 • Traducere pagini web in diverse combinatii lingvistice, indiferent de gradul de dificultate
 • Traducere si optimizare indicatori importanti (meta_keywords, meta_description, additional_meta)
 • Serviciu optimizare pentru traducerea paginilor, prin reformularea textului astfel incat sa isi mentina densitatea optima a cuvintelor cheie dorite
 • Traducere alerte web ( pop-up, meta tag)
 • Traducere si editare text cuprins in imagini de tip PSD, JPG, BMP
 • Traducere orice cod sursa ( HTML, CSS, PHP, MySQL, etc)
 • Traducere text banner fara a altera continutul acestuia
 • Oferim optimizarea traducerii cuvintelor cheie pentru Search Engine Optimization (SEO), imbunatatind activitatea de marketing
 • Traducere instructiuni de utilizare pentru echipamente PC (traducere placa video, mouse, tastatura, boxe, hard disk-uri externe, imprimante, camera web, etc)

Domeniul IT este cu siguranta supus celor mai multe schimbari. Pentru ca acest lucru sa nu afecteze modul de functionare al activitatii companiilor este nevoie de suport de specialitate care sa tina pasul cu toate noutatile.

Managamentul IT este un mix de componente construit sa imbunatateasca eficienta si profitabilitatea companiei. Marimea si obiectivele firmei determina gradul de nevoie si dependenta fata de solutiile de IT management. In relatie cu acest aspect se afla necesitatea existentei unor specialisti in domeniu, care sa efectueze traduceri de calitate fara sa schimbe cu nimic intelesul si continutul termenilor dedicati.

Constientizand aceste lucruri, Albion Traduceri (sector 1, Str Putul lui Zamfir nr 26), incredinteaza documentele dvs unor profesionisti, care poseda competente lingvistice si tehnice riguros testate pentru a va garanta calitate si corectitudine.

Prin intermediul unor unelte software performante, Albion Traduceri are posibilitatea de a modifica direct in codul sursa al site-ului.